top of page

Over

De expertise van een Video producer met de ervaring van een Social Media Content Creator.

DSC_4648-Editar.jpg

Maak kennis met Brunna Sant'Anna, hoofd en oprichter van B2NS MEDIA, nu bekend als Content en Media.

Brunna is geboren in Brazilië, gesettled in Nederland

Ze is een content Creator met meer dan 6 jaar ervaring op Youtube en Instagram. Creatief, nieuwsgierig en zeer gepassioneerd over communicatie. 

Ze werkt ook als een digitale influencer op haar kanalen waar ze wordt erkend voor het delen van relevante informatie en  zinvolle verhalen, voor een publiek dat al meer dan 5 miljoen keer is bekeken.

Brunna werkt al ongeveer 4 jaar met lokale en internationale merken en is ook een gecertificeerde videoproducent met focus op storytelling. Studeert momenteel digitale marketing.

Brunna's youtube channel:

"Mijn missie is om bedrijven te helpen hun publiek te entertainen en op te leiden voor verkoop te genereren zonder eruit te zien als een tv-commercial.
Met aantrekkelijke beelden en boeiende communicatie, precies zoals ik het doe op mijn kanalen. 
Ik wil dat hun eigenaar de influencers van hun eigen merken te worden."

"Brunna inhuren om mijn Instagram-bedrijfsaccount en inhoud te beheren, was de beste beslissing die ik ooit heb genomen sinds ik begon. Ik maak me nergens zorgen over. Ze is erg creatief en krijgt meer dan ze belooft."

Flavia Gomide

Emporio Brasil webshop

"Brunna heeft de gevoeligheid om in beelden te vertalen, de passie die we hebben voor wat we doen. En dan heb ik het niet alleen over de kwaliteit van de video's, maar ook over het gevoel. En dat heeft ze! Ze is getalenteerd maar ook hardwerkend. Ik ben altijd trots als ik mijn producten door haar zie laten zien."

Alexandra Pelúcio

Brigadeirogourmet.nl

"Brunna geeft om twee waarden die voor mij heel belangrijk zijn: ernst en professionele houding. Ze is echt goed in wat ze doet. We hebben twee video's opgenomen en een online cursus gelanceerd, en zij zorgde voor alles. Planning, regie, schieten, editie... en waar ik het meest van hield, was de zorg die ze voor mij en het merk had."

Flavia Ramos Costa

Compasso Sociaal

bottom of page